Annonsera

Guiden om elbil är relativt ny men har vuxit så det knakar och är idag en av Sveriges största Youtubers inom elbilar. Hemsidan har fått allt mindre fokus allt eftersom YouTube har vuxit och idag är YouTube den stora satsningen som görs. Ljud och bild är något som tittare uppskattar och föredrar. Fördelen med YouTube är att det är till för alla, det finns inget hinder och är fritt för alla i många år framöver.

Guiden om elbil erbjuder annonsering i videos. Genom att produkten visas upp direkt i videon så ökar antalet som ser den markant då det inte finns några ad-blocks eller skippa-knappar att använda sig av. Annonseringen sker oftast i början av videon då det är som flest som tittar.

Sedan start så ökar antalet prenumeranter med ca 500 stycken per månad.

Vill du annonsera på Guiden om elbil? Skicka ett mail till christoffer@guidenomelbil.se och berätta mer.

Statistik

Nedan statistik kommer från YouTube Analytics. Senast uppdaterat 2022-09-02.

Guiden om elbil har växt snabbt på YouTube och nådde redan i mars över 30 000 unika tittare. Detta har sakta ökat till strax över 37 500 stycken under maj månad.

Dom flesta som tittar på Guiden om elbils videos på YouTube är män i ålden 35-55 år ålder. Gruppen är köpstark, intresserad av elbilar, laddboxar och solenergi.

Tittare hittar kanalen via YouTubes egna funktioner. Dom söker efter informationen och letar sig fram till videos som intresserar dom. Dom flesta som tittar är inte prenumeranter på Guiden om elbil.

Scroll to Top