Donera

Hallå där, Christoffer heter jag och det är jag som driver guidenomelbil.se och YouTube-kanalen med samma namn.

Sedan januari 2022 har jag satsat stenhårt på YouTube och byggt upp en kanal som handlar enbart om elbilar. Här testar jag elbilar ute i Sverige, lär ut om laddning och om infrastruktur, pratar vett och etikett vid laddstolpen och mycket mer. Jag har också min återkommande show Veckan med elbil varje söndag där jag svarar på era frågor om elbilar och går igenom veckans rubriker inom elbilsbranshen.

Allt detta gör jag på min fritid efter jobbet. Jag brinner för elbilar och jag vill lära ut mer om elbilar och motverka till myter som finns inom elbilar. Därför publicerar jag ständigt nya videos på YouTube och håller hemsidan uppdaterad så gott det går, även om jag ska medge att den har fått lida pga. satningen på YouTube.

Alla bilar jag testar är inte pressbilar utan hyrbilar som jag hyr för att kunna skapa mer innehåll både här och på YouTube. Dessa bilar, alla laddningar som jag gör under långresor, hotellnätter, kamerautrustning och annat som behövs finansieras med hjälp av annonsintäkter samt pengar ur min egen ficka.

Om du uppskattar det jag gör och vill bidra till att Guiden om elbil ska kunna växa, kunna göra fler tester, åka ännu längre (och inte nolla mitt sparkonto) så är en donation otroligt uppskattat och något jag värdesätter stort.

Betalning sker säkert via PayPal antingen via ditt eget PayPal-konto eller med kort.

P.S Mitt företag som tar emot donationen heter Bonize Digital 🙂

Scroll to Top