Ladda

Välkommen till kategorin ladda!

Att ladda sin elbil är inte lika enkelt som att fylla på tanken med vätska. Just laddtider är akilleshälen för elbilar och något som gärna kommer upp för diskussion när det kommer till elbilar.

Men det blir bättre för varje månad som går. Under kategorin ’Ladda’ så hittar du artiklar som handlar just om laddning och hur det fungerar.

Här bredvid har du några snabba om vad som gäller och du hittar samtliga artiklar här nedan. Hittar du inte vad du söker? Fråga oss!

De populäraste artiklarna inom Ladda

Artiklar inom kategorin 'Ladda'

Kan du ladda elbilen med motorvärmaruttaget?

Elbilsflottan i Sverige blir allt större och ett hinder många ser idag är just att man inte kan ladda hemma. Men många har ett motorvärmaruttag, så varför inte bara plugga in bilen i det och ladda på? Det finns risker med det men det går att minimera dom. Du kan, men det är inte rekommenderat

Vad kostar installationen av en laddbox till elbil? (4 saker att tänka på)

När man köper en elbil så vill man såklart också installera en laddbox hemma. Aldrig mer behöva uppsöka en tankstation, alltid komma ut till en nytankad bil på morgonen. Men vad är kostnaden för en laddbox i hemmet? Om du bor i hus eller radhus och vill installera laddbox är det här artikeln för dig.

Hur laddar man en elbil på bästa sätt?

Vilket är det bästa sättet att ladda en elbil? Om du laddar din elbil på rätt sätt kan du spara pengar och förlänga batteriets livslängd. I den här artikeln talar vi om varför du bara bör ladda till 80 % vid normal användning, hur du laddar hemma och hur du laddar vid en offentlig laddningsstation.

Elbil i kyla, är det ett problem? (+ tips på maxad räckvidd)

Ett vanligt argument mot elbil här i Sverige är att vi har kalla vintrar som elbilar inte klarar av. Ligger det någon sanning i att en elbil inte klarar kyla? Vi kollar en norsk undersökning samt ger lite tips på hur man maximerar räckvidden under vinterhalvåret. Hur vintern påverkar batterier i elbilar När det kommer

Kan alla elbilar snabbladdas?

Att ladda sin elbil gör man oftast hemma, det är dom flesta elbilsägare överens om. Men om man är på bilsemester vill man inte vänta 4-6h på att tanka sin elbil och därför finns snabbladdare. Men är det något som alla elbilar kan använda sig av och varför laddar inte elbilen i den hastighet som

Scroll to Top