Provkört

Välkommen till kategorin provkört!

Ska man köpa en ny bil så är provkörningen en viktig del av processen. Köp aldrig en bil som du inte har provkört, vilken typ av bil det än är.

Men det kan vara bra att få reda på vad andra tycker om bilen man tittar på. För att underlätta för dig så skriver vi ihop en artikel om vad vi tycker om en elbil efter att vi provkört den.

Här bredvid har du några snabba om provkörningar och du hittar samtliga provkörningar som gjorts av oss här nedan. Är det någon bil du är intresserad av? Skriv till oss.

Mina senaste provkörningar

Tidigare provkörningar

Provkört: Tesla Model 3 SR (2021)

Tesla Model 3 är en av Sveriges mest populära elbilar och har legat i topp som den mest sålda elbilen ute i Europa flera gånger under 2021. Inför modellåret 2021 så gav Tesla Model 3 ett par uppdateringar och nu är det min tur att ta en rundtur i nya Model 3 och se vad

Provkört: Kia EV6 GT-Line

Höstens stora nyhet stavas Kia EV6. Kia har gjort reklam för den hela sommaren och med Ioniq 5 som syskon så har alla väntat på att få se vad den går för? Lever den upp till förväntningarna? Jag tog mig en tur i Göteborg under helbilsmässan och sen ytterligare en 30min när jag kommit hem.

Provkört: Audi Q4 40 e-tron

Efter en hel del försök att provköra Audi Q4 e-tron så lyckades jag till slut boka in en timme med bilen under december. Jag hade provkört den som snabbast på elbilsmässan i Göteborg och var sugen på mera. Provkörningsbilen var en Audi Q4 e-tron 40, alltså en bakhjulsdriven bil med strax över 200 hästar, vilket

Provkört: Tesla Model Y

Det sägs att det kan bli en av Sveriges mest sålda elbilar, Tesla Model Y. I slutet av sommaren så började dom rulla ut på dom svenska vägarna och föga förvånande var jag inte den enda som var intresserad av att testa den nya modellen, då väntetiden för 30 minuters provkörning var runt 3 veckor.

Provkört: Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 är sommarens stora lansering och äntligen har den börjat levererats till återförsäljarna så att vi konsumenter kan provköra. Självklart stod jag på väntelistan och fick mig en tur på 30 minuter när den väl kom. En tanke fanns efter provkörningen: Varför skulle man välja en annan elbil än denna?

Scroll to Top