Elbilslistan

Här hittar du alla elbilar som är värda att känna till. Sök och filtrera på det som är viktigt för dig och hitta den elbil som uppfyller dina krav. Vi lägger ständigt till nya elbilar allt eftersom dom kommer ut på marknaden, så att du inte missar något!

Elbilskalkylatorn

Elbilskalkylatorn hjälper dig räkna ut hur mycket billigare eller dyrare det blir när du köper elbil vs en fossilbil. Du fyller i alla uppgifter om två fordon samt ditt eget körbeteende och kalkylatorn visar dig hur mycket billigare (eller dyrare) det blir med elbil.

Privatleasingkalkylatorn

Om du har funderat på att privatleasa en bil så är det bra att känna till den totala kostnaden innan man skriver på. Det är ofta kostnader man inte tänker på som dyker upp. I kalkylen fyller du i alla uppgifter och ser totalkostnaden, bränsle inkluderat!

Privatleasing vs köpa

Har du inte bestämt dig vad som är mest ekonomiskt, att köpa eller privatleasa? Då kan du använda den här kalkylen, där du fyller i alla uppgifter om bilen och privatleasing-erbjudandet och kalkyler visar skillnaden. Du sätter såklart din egen värdeminskning.

Vilken elbil passar dig bäst?

Har du ingen aning om vilken elbil som skulle passa dina behov och har ingen direkt lust att spendera timmar på att hitta den bilen? Gör vårt quiz, där du svarar på 10 frågor och sen rekommenderar vi den elbil som passar dina behov. Superenkelt och snabbt!

Scroll to Top